FAQ'S

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

De gegevens worden opgeslagen in de omgeving van swk030.connect en worden niet verstrekt aan derden. SWK030 is verantwoordelijk voor de verwerking van de gegevens.

Wat komt er allemaal in mijn profiel?

In je profiel staan je NAW gegevens, je biografie (wie je bent, welke opleiding je hebt gedaan en waar je nu mee bezig bent), je beroep en een link naar je website en social media. En kun je foto's van je werk of daaraan gerelateerd uploaden.
 

Wie kan mijn profiel inzien?

Je profiel is voor iedereen die de website connnect.SWK030.nl bezoekt zichtbaar. Bij het registeren en bewerken van je profiel kun je aangeven wat je zichtbaar maakt op de site en wat niet. De opties zijn:
Zichtbaar: je profiel is zichtbaar voor iedereen de SWK030.connect site bezoekt.
Zichtbaar alleen voor huurders: je profiel is zichtbaar voor alle huurders die zijn ingelogd.
Niet zichtbaar: je profiel blijft verborgen, maar je ontvangt wel berichten van het prikbord en van je locatie. 

Wie kunnen zich bij de SWK030.connect site aanmelden?

Personen en organisaties, waaronder professionele kunstenaars, creatief ondernemers en kunstinstellingen die huren bij SWK030 en hun medegebruikers. Hier valt iedereen onder die gebruik maakt van een werkruimte bij SWK030.

Kan ik mijn profiel verwijderen?

Via connect@swk030.nl kun je aangeven dat je je profiel wilt verwijderen. SWK030 zet je profiel op non actief, waardoor de gegevens niet meer te zien zijn op de site. Wij bewaren de gegevens in beveiligde omgeving van de SWK030.connect site.