SWK030.CONNECT

SWK030.CONNECT

SWK030 heeft samen met haar huurders nagedacht over een online platform waar de huurders met elkaar in verbinding kunnen staan. Dit bevordert de connectie onderling, en geeft uitstraling naar buiten toe: wie en wat zitten er in de SWK030 panden. Hieruit is een mooie en overzichtelijke website ontstaan, voor alle gebruikers in de SWK030 panden.

De naam, SWK030.CONNECT, is gekozen omdat hiermee de verbinding tussen de huurders wordt bekrachtigd. Een site waarin huurders dagelijks door een persoonlijke inlog, met elkaar in contact kunnen staan, de mogelijkheid hebben om berichten uit te wisselen en op de hoogte te zijn van elkaars activiteiten en evenementen.


Waarom SWK030.CONNECT?

Digitaal podium
Met SWK030.CONNECT heb je een digitaal podium om jezelf en je werk te tonen aan de wereld. Laat jezelf zien als onderdeel van het grote en diverse creatief Utrecht.

Snel gevonden
Omdat SWK030.CONNECT het creatieve netwerk van Utrecht zichtbaar maakt, ben je snel gevonden voor nieuwe opdrachtgevers. Ook kan je zelf gemakkelijk op zoek gaan naar mede-kunstenaars bij SWK030 om uitdagende samenwerkingen te starten.

Samen weten we meer
Als kunstenaar of creatief ondernemer kom je in situaties terecht die vakgenoten ook meemaken. Met SWK030.CONNECT kan je putten uit de kennis, ervaringen en expertise van je collega’s. Zo hoef je er niet alleen voor te staan!

Vers van de pers
Via SWK030.CONNECT blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, call for artists en aankondigingen van fondsen, nog voor dat de nieuwsbrief eruit gaat!

 

Wat is het?

Netwerk
SWK030.CONNECT is het netwerk van de creatieve ondernemers die bij SWK030 huren. Via SWK030.CONNECT leg je contact met kunstenaars uit allerlei disciplines, van beeldend kunstenaar tot webdeveloper.

Online/Offline
SWK030.CONNECT is de schakel tussen online en offline. Het is de plek waar je je activiteiten deelt en mensen uitnodigt om langs te komen. Zo kan je zowel online als offline ‘connecten’.

Uitwisseling
SWK030.CONNECT is een poel van expertise, ervaring en materiaal. Met de site kan je makkelijk en snel putten uit de gedeelde kennis van het SWK030.CONNECT netwerk.

Staalkaart
SWK030.CONNECT biedt een makkelijk en toegankelijk overzicht van alle locaties waar de huurders van SWK030 zich bevinden. Zo kan je makkelijk gevonden worden en kan je zien waar de andere creatieve ondernemers van Utrecht zitten en wat zij doen.

 

Voor wie?

Voor de huurders biedt SWK030.CONNECT een digitaal platform om jezelf te tonen. Om te laten zien wat je doet en een impressie te geven van je werk. Op SWK030.CONNECT ben je een onderdeel van het rijke en diverse creatieve netwerk van Utrecht. Collega kunstenaars zijn nog maar een klik bij je vandaan.

Voor de stad geeft SWK030.CONNECT een beeld van de grootte en diversiteit van het creatieve netwerk in Utrecht. SWK030.CONNECT toont in welke wijken kunstenaars actief zijn. Ook opdrachtgevers kunnen makkelijk in contact komen met de kunstenaars van de stad. SWK030.connect laat zien hoe dynamisch en creatief de stad is.

Voor partners is SWK030.CONNECT een aanvulling op het bieden van ateliers. Het maakt de organisatie meer dan alleen verhuurder en maakt van de huurders van SWK030 een netwerk. Met SWK030.CONNECT ontstaat er een actieve community van creatieve ondernemers. Daarmee biedt SWK030.CONNECT een centrum van kennis en expertise in creatieve huisvesting, cultureel ondernemerschap en kunst in de stad.

 

De website is ontworpen door RAMDATH.
Foto's zijn gemaakt door Lize Kraan.