Terug naar overzicht Reageer

Ruimte in kaart binnenkort in de panden!

Guido Jansen 4 maanden geleden Bewerkt 4 maanden geleden

De bezoekers aan het zomerfeest hebben hem al mogen ontvangen: Ruimte in kaart!


 


Ruimte in kaart
Samen met illustratoren en ontwerpers Het Huis van Betekenis en Koduijn hebben we een creatieve kaart van Utrecht gemaakt. Hierop zie je in één oogopslag alle 40 panden van SWK030 en Sophies Kunstprojecten. Daarmee brengen we letterlijk in kaart waar creatief Utrecht in de stad zich bevindt. We zijn trots op het resultaat. Het laat zien hoe divers het aanbod in Utrecht is en hoe verspreid de panden zijn over de hele stad. Zo is er ruimte voor expositie, de combinatie van wonen en ateliers, wijk-cultuur, theaterwerkplaats, muziekcafé, opnamestudio’s en ateliers voor beeldende kunstenaars. 

Intentie tot fusie
Daarnaast dient de kaart ook nog een andere functie. Het is namelijk de eerste gezamenlijke uiting waarop SWK030 en Sophies Kunstprojecten samen te zien zijn. Na al jaren goede partners te zijn in het bieden van ruimte voor creatief Utrecht zijn wij aardig op weg om te gaan fuseren in 2019! 
Met deze kaart laten we zien hoe SWK030 en Sophies Kunstprojecten samen creativiteit een plek geven in de stad. 

Kaart meenemen
Ben je benieuwd waar in Utrecht er nog meer kunstenaars en creatieven zijn te vinden? In de komende weken gaan we langs bij de panden om de kaart op te hangen. En dan laten we gelijk wat exemplaren achter voor wie hem wil meenemen. Jullie zien hem dus snel tegemoet!


Guido Jansen 4 maanden geleden

Je kan de kaart nu ook in het groot bekijken! Klik op de afbeelding, dan zie je alle details.